logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas68
mod_vvisit_counterOvaj mjesec856
mod_vvisit_counterProšli mjesec3508
mod_vvisit_counterUkupno218801

Online 7

Naslovnica SPL tretmani Reduciranje bora

 

Bore nastaju kao posljedica procesa starenja i utjecaja vanjskih faktora. Njihov se razvoj ne može u cijelosti spriječiti, ali se može znatno usporiti i smanjiti. Kao najveće krivce za razvoj bora, osim starenja, možemo navesti stres, sunce i pušenje.Tretmani pulsnim svjetlom mogu uvelike pomoći.

Prednost koju daje dio spektra svjetla je njegova sposobnost da snažno djeluje na kolagen u koži. Poseban spektar svjetla Or-light-a prodire bez oštećivanja među tkiva sve do fibroblasta u najdubljim slojevima naše kože, reaktivira i podstiče kolagen, tako da dolazi do blagog efekta liftinga ili popularno rečeno sa lica se briše nekoliko godina. Odatle i naziv programa „rejuvenacija“. Nakon 5-6 dolazaka (idealno je 10 trtemana) nećete vjerovati koliko dobra Vam svjetlo može donijeti, i bit će Vam jasnije da neka poznata lica nisu svoj izgled dobila na poklon od svojih gena. 

 


Designed by Aurum