logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas57
mod_vvisit_counterOvaj mjesec845
mod_vvisit_counterProšli mjesec3508
mod_vvisit_counterUkupno218790

Online 3

Naslovnica SPL tretmani Reduciranje kapilara

 

Kapilare predstavljaju vrlo čest i velik estetski problem osobito ženama. Razvoj vena i kapilara potiču genetika, estrogen, kontracepcija, trudnoća, dugotrajno stajanje, visoke pete, često izlaganju suncu i solariju.

Strogo definirani dio spektra svjetla djeluje na kapilare na licu. Svojim djelovanjem, ovaj program će u 3-6 tretmana posve reducirati mrežu sitnih kapilara oko nosa. Ukoliko je riječ o nešto debljim kapilarama, možda će trebati doći i više puta. Princip tretmana temelji se na mehaničkom uništenju vena i kapilara optičkom energijom. Hemoglobin, bjelančevina u crvenom krvnom zrncu, upija svjetlosnu zraku te se oslobađa energija koja uništava vene i kapilare. SPL uređaji uništavaju male kapilare i crvenilo kože. Tretman traje par minuta, a klijenti budu oduševljeni rezultatima. Vrlo neestetski problem koji ih je godinama mučio sada se može riješiti brzo i bezbolno, i to na dugi niz godina. 

 


Designed by Aurum