logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas52
mod_vvisit_counterOvaj mjesec840
mod_vvisit_counterProšli mjesec3508
mod_vvisit_counterUkupno218785

Online 5

Naslovnica SPL tretmani Depigmentacija

 

Pigmentacije nastaju kao posljedica izlaganja suncu, što potiče nastajanje pigmenta. Pigmentacije kože su jedan od znakova prijevremenog starenja kože uslijed oštećenja kože izazvanim suncem. Neke pigmentne stanice se unište, pa zato druge pigmentne stanice pojačano stvaraju pigment koji štiti od sunca. Pigmentacije se nalaze na mjestima koja su najviše izložena suncu: lice, dekolte, ramena i šake.Pigmentacije ili neujednačen ten znatno više narušavaju izgled lica i odaju dojam da je osoba starija.Nastaju kao posljedica izlaganja suncu, što potiče nastajanje pigmenta. Pigmentacije kože su jedan od znakova prijevremenog starenja kože uslijed oštećenja kože izazvanim suncem. Neke pigmentne stanice se unište, pa zato druge pigmentne stanice pojačano stvaraju pigment koji štiti od sunca. Pigmentacije se nalaze na mjestima koja su najviše izložena suncu: lice, dekolte, ramena i šake.

Dio spektra omogućuje uklanjanje pigmentacijskih lezija ili mrlja koje tijekom života nastanu od sunca. SPL uređaj Or Light optičkom energijom ciljano uništava samo pigment koji nakon toga potamni te se izmrvi kroz sljedeće dane. Tako u dva ili tri tretmana možemo brzo, posve bezbolno i bez fizičkih trauma za kožu u par minuta ukloniti mrlje od sunčanja na licu ili cijelom tijelu. I to bez ikakvih posljedica na samu kožu. Upravo to je razlog što ovu metodu rado koriste svi pripadnici celebrity scene. 

 


Designed by Aurum