logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas60
mod_vvisit_counterOvaj mjesec848
mod_vvisit_counterProšli mjesec3508
mod_vvisit_counterUkupno218793

Online 1

Naslovnica SPL tretmani Dubinska dezinfekcija akni

 

Akne su kronična upalna bolest ovisna o genetici, prehrani, stresu i hormonalnom poremećaju koja započinje početkom puberteta, a kod žena može trajati i do 40-ih godina. Prvi korak u razvoju akni je začepljenje otvora kanala lojne žlijezde na površini kože, gdje se loj izbacuje kako koža ne bi bila suha. Smatra se kako je upala jedan od uzroka začepljenja otvora kanala lojne žlijezde, što je prvi korak u razvoju akni. Lojna žlijezda dalje stvara loj koji nema kamo izaći, a zatim nakupljeni loj i čep stvaraju komedon ili miteser, što je osnova za daljnji razvoj akni.

Problem kod akni je često dubina do koje dolaze njihov korijen. Do korjena akne je nemoguće doći bez korištenja metoda koje destuktivno, traumatski i veoma bolno djeluju na okolno tkivo.

Sada imamo metode koja će olakšati i ubrzati rješavanje ovog problema. Svjetlo prodire do samog dna akne i sterilizira aknu u samom korijenu, čime se zaustavljaju dubinski upalni procesi. Kombinirajući ovo dubinsko djelovanje svjetla sa njegom i vrhunskim preparatima za akne izvana, dobijamo u borbi sa aknama daleko bolje rezultate. Metoda je popuno bez traume za okolno tkivo kože, pa tako nema dugotrajnog crvenila, ožiljaka, krastica i ranica po licu nakon tretmana. I što je najvažnije, problem rješavamo iznutra prema van, kako je i nastao. 

 


Designed by Aurum