logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas18
mod_vvisit_counterOvaj mjesec367
mod_vvisit_counterProšli mjesec2644
mod_vvisit_counterUkupno230779

Online 2

Naslovnica SPL tretmani

 

SPL (square pulse light) je pulsno svjetlo spektra YPERION i sadržava u sebi filtriran, samo koristan dio spektra svjetla. Sunčana svjetlost je izvor života za sva živa bića. Bez sunca, naša koža je beživotna, bez sjaja, pore su proširene, nepravilnosti su vidljive. No, isto tako sunčeva svjetlost sadrži i dio spektra koji negativno utječe na izgled naše kože kod duljeg izlaganja, pa nam može stvoriti ružne pigmentacijske smeše mrlje, isušivati kožu koja uslijed prevelikog izlaganja postaje obješena i dehidrirana, sa oslabljenim vezivnim tkivom, što uzrokuje mlohavljanje kože i lakše tj. pojačano pucanje kapilara.

Najnoviji uređaj OR-Light, vodećeg svjetskog proizvođača SPL uređaja iz Francuske, uz pomoć aplikatora s intenzivnim pulsnim svjetlom, omogućuje nam izvođenje slijedećih tretmana:

1. Fotoepilacija (trajno uklanjanje dlačica)

2. Reduciranje kapilara

3. Depigmentacija

4. Reduciranje bora

5. Dubinska dezinfekcija akni

6. Rejuvenacija


Ovako široki raspon tretmana je omogućen činjenicom da Or Light ima mogućnost emitirati svjetlo u rasponu od 400-1000 nm, a doziranje se podešava ovisno o tretmanu koji se radi. Ovaj raspon spektra djelovanja garantira da pulsno svjetlo ne utječe na vodu u tkivu, i ne može doći do štetnih posljedica bilo koje vrste, a efikasnost rada je na maksimumu.

 


 

 


Designed by Aurum