logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas128
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2898
mod_vvisit_counterProšli mjesec3451
mod_vvisit_counterUkupno224391

Online 2

Naslovnica Skeyndor tretmani Virtualna mezoterapija

 

Proizvodi MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR oblikovani su tako da se automatski prilagođavaju pravilima i opremi koja se obično koristi u dermokozmetici, smanjujući tako upotrebu dodatnih proizvoda ili aparata. Virtualna mezoterapija bez igala MESOSCIENCE tvrtke SKEYNDOR asortiman je proizvoda s područja mezoterapije koji je namijenjen ordinacijama i vrhunskim kozmetičkin salonima. Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. Poboljšava krvnu i limfnu cirkulaciju, koje značajno poboljšavaju regenerativne sposobnosti kože. Za one koji razmatraju estetsku kururgiju, mezoterapija može biti pristupačno i bezbolno rješenje! Mezoterapija je idealna zamjena za injekcije Hijalurona, Kolagena... Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana.

To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, reducirati celulit i pobijediti u borbi protiv starenja kože!

Mesosience kombinira učinke 4 vrste struja za povećanje učinaka virtualne terapije "iglom":

  • Aktivirajuća struja: pripremna faza koja stimulira metabolizam kože
  • Hidroforeza: inicijalna etapa tijekom koje u epidermis ulaze ionizirani aktivni sastojci
  • Elektroporacija: pomaže prodiranje aktivnih sastojaka u stanice putem vodenih kanala u membrani stanice
  • Krioterapija: završna etapa poticanja napetosti i čvrsoće kože

 

 

 

 


 


Designed by Aurum