logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas127
mod_vvisit_counterOvaj mjesec2897
mod_vvisit_counterProšli mjesec3451
mod_vvisit_counterUkupno224390

Online 3

 

Power Retinol predstavlja snažnu formulu za pomlađivanje kože lica zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji antiage sastojaka, među kojima su čisti retinol i retinoidne supstance Bakuchiol i hidrosolubni ekstrakt soje. Uz tako originalnu formulu, Power Retinol predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava obnovu kože i maksimalan učinak pomlađivanja. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na minimalnu mogućnost nuspojava budući da je formuliran u skladu sa stručnjacima za toksikologiju, sukladno Europskoj regulativi.

Pri razvoju Power Retinol kreme i emulzije te intenzivnog seruma u kremi primijenjen je koncept koji je utemeljen na mnogobrojnim kliničkim studijama koje pokazuju da retinol daje vidljiv ani-ageing efekt nakon 8 tjedana primjene uz dvodnevno nanošenje proizvoda.

Uz čisti retinol koji pomlađuje i obnavlja strukturu i kvalitetu kože, za maksimalnu stabilnost i minimalnu mogućnost nuspojava zaslužne su retinoidne supstance, molekularni stabilizator Bakuchiol i HS ekstrakt soje.

Kao molekula topiva u ulju dobivena iz biljke Psoralea corylifolia, Bakuchiol može imati djelovanje poput retinola, ali ujedno djeluje kao i stabilizator retinola čime se produžuje djelovanje i učinkovitost tretmana s retinolom.

 

HS ekstrakt soje svojim vrijednim sastavom daje efekt pomlađivanja slično kao i primjena retinoida, s time da smanjuje mogućnost pojave negativnih efekata. Garanciji kvalitete Power Retinola pridonosi i PE-AL višeslojno pakiranje koje osigurava očuvanje sastava proizvoda. Bitno je još napomenuti da se preporuča dnevna doza od dva nanošenja, s tim da se istodobno ne smije kombinirati krema i serum.

 


 


 


Designed by Aurum