logo

Brojač posjeta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas21
mod_vvisit_counterOvaj mjesec370
mod_vvisit_counterProšli mjesec2644
mod_vvisit_counterUkupno230782

Online 2

Naslovnica Hot stone masaža

 

Toplo kamenje, glatko i zaobljeno, zbog svog visokog toplinskog kapaciteta i bogatstva mineralima željeza i magnezija, idealno je za masažne tretmane.

Masaža se izvodi zagrijanim kamenjem. Kad postigne idealnu temperaturu kamen se polaže na tijelo i njime se izvode brzi pokreti glađenja koji se usporavaju s postepenim hlađenjem kamena.

Hot stone masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari. Osim što izaziva osjećaj duboke opuštenosti i oslobađanja stresa, priznata je njena blagotvornost kod rješavanja  određenih zdravstvenih problema poput napetosti i zakočenih mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, bolova u leđima, anksioznosti, nesanice ili depresije.

Masaža vrućim kamenjem može se kombinirati i sa eteričnim uljima, osobito sa uljima sitrusnog porijekla. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj u kojem se sjedinjuju energija Zemlje i moć eteričnih ulja, unoseći notu mistike drevnih civilizacija.

 

 

 

 


 


Designed by Aurum